Inevitable Journey

Pengembaraan Yang Membawa Kita Ke Tempat Yang Baru
Dan Yang Akan Membawa Kita Pulang

Nov 24, 2009

Guy In Actions

today, tak tahu apa semangat masuk dalam badan ni.
sudden mandi awal. ouh!
tak pernah macam tu. paling-paling pn pukul 12.
=p

then pergi senawang.
we had our breakfast+lunch at mcdonald.
saya chose prosperity!














to aman ; hee. jgn marah, dah makan dulu.
I hope then will be a combination.
prosperity + happiness
burger (beef burger) + chocolate (cadbury)
nyam nyam!!!
HAHA =)

after tu pulak pergi ke giant beli barang sikit.
I wish to buy these
  • toothbrush
  • colour pens
  • men shower gel
at last, beli ni jep.












haha. wtfish!?
I really don't know why I bought this.
actually, my friend, bob, nak sangat benda ni.
dia kata best la bagai, tapi dia pn tak pernah cuba.
saya pun mana lah tak tertarik tengok iklan tu.
plus, ada contest. kitorang ni gila contest. nak join punya.
saya siap ambil lagi poster yang tak leh ambil tu,
just because tolong bob sebab dia minat akim. haha.
tolonggg aahhhh... (kaaww dan akuuu....!)
HAHA.

so saya beli pati ayam tu.
pati beri nanti kot.

tadi cuba-cuba la rasa, takut nak bukak. first time.
mesti lah rasa best gila! macam wahh mengalir terus kat tekak ni.
manis ke, rasa macam ubat batuk ke. huhu.
then try!
hahhhhhhhhhhhhhh!!!
whatthefish!
fuuhhhh! tak sedap lansung!
rasa apa tah. ayam gak la tapi tak sedap.
sumpah aku tak paham macam mana la "dafi" uh boleh minum
sampai macam tu sekali.
nevermind, for the sake of healthiness,
saya rela sahaja.

haa. nak story pasal nur kasih.
saya agak addcited pada cerita tu.
maybe main reason is "cantik"
cantik pada scenes and video shot.
kagum la! credit to cameraman and kabir bhatia selaku pengarah.
jalan cerita yang amat menarik, tentang Islam dan tak pasal
rebut harta, kekayaan bla3.
banyak la benda boleh belajar daripada cerita tu.
tapi tu la, sangat suka scenes dan views cerita tu.
aspire lagi aku nak jadi photographer an =)




























haa ni pulak.
agak puas hati sebab saya dah habis baca novel untuk form 5.
Konserto Terkahir!
antara orang terawal dapat buku teks, terus baca.
ingat kan tak best tapi dah baca terus terlekat.
plus, benda tu pasal musik. lagi suka.
last page tu, saya menangis maa!
sedih gila kot.
HAHA. no komen.




disaran kepada
my batch,
cepat-cepat la baca.
sure ternganga ayat
moden klasik novel ni.





credit to someone - tak salah baca twilight and comics =p

and tak lupa juga nak announce about my results.
haha. level of tak puas hati ni.
dah la bm tak dapat A. geram jep. spoil bahagian struktur.
others, hihi. tak payah la tahu. setakat protes ada la.
macam mana protes?
macam ni.....












hoho. melampau kot.
but saya tak la nak bakar. simpan semua kot.
just join jep my members, huhu.
diorang dapat kertas cikgu bagi suruh agihkan kat budak2.
tapi some of them tak datang.
apa lagi! haha. jahat.
so kena struggle cuti ni. revenge!
takut ouh. form 5 sudah....!

haaa ada lagi.
kenal tak budak ni?














nama dia Haikari Johari Azmi.
budak ni ada berlakon dalam cerita apa tah
dengan Que Haidar and .....
haaa. sangat suka dia berlakon. comey giler3 kot.
plus, ayat dia, sentap dengar, cool jep.
good work!
lepas ni cerita dia senandung .... sempena aidiladha kt tv3.

lastly,
I'm still waiting for my vacations.




















maybe on this Sunday and Monday and next month.
to ayong - jadi tak fly? hihi. please!
perancangan? Mm.
  • berjalan-jalan di Port Dickson
  • tengok wayang - twilight, pisau cukur, a christmas carol
  • homestay pakej - di Negeri Sembilan, with members
  • Kuala Lumpur - with members
  • fly - eko pelancongan? sea? camping?
  • teman atuk wan - tidur kampung yea!
ini antaranya la, ada lagi kot.
but, I won't forget to my study that I've been planned few weeks ago.
but, when I started it yesterday, my head refused to accept any.
hah. saja la tu nak mengada. time ni pun supposed study. saja memblog.
huha huha je aku ni.
=)

p/s ; lidahku terasa lagi kekelatan pati ayam brands tu! fuh.

7 comments:

nur hamizah muhammad said...

h0nestly aku tau ape ase nye i2 pati aym brand...
h0h0 sgt hebad rsenye hgga 0tak k0 terngsang la kwn..
seri0usly its g0od 2 y0ur brain+health..
pati beri sdp sgt..ase beri la..
but just 4 skin..
my m0m mnum pati beri..s0metimes aku skali tmpang skaki..
p sugesti0n better aym brand la c0z t0k 0tak an..
kwn..k0 da bce k0nsert0 t'akhir..
aku nk bce gak p x dpt lg arh..

yun is who am i said...

weh...
sngt sedap xpati aym brand uh.?
hahaha
tp tok ksihatan an..
ak pnah rse pati ikn haruan aw..
ayh ak xnk mkn dlu..
hah
i2 bwu btol pati weh..
xde prase3..
huhuhuhuhu

buat la sumting yg berpaedah k cuti ni..
ingt pesan aman dlu..
huhu

Shuneila Hee said...

HAHA. kalau nak pandai, minum pati ayam brand tu :P
kalau tak nak pandai, makan asam byk2 !

sibuk je nak tgk chritmas carol :P

pegi lah genting ouh. best main benda pusing2 tu :P

HOHO ~

Anonymous said...

daripada ko mkn pati8 ayam kan
baik makan innershine uh!!
sedap la!!
mata pun shanteq!!
wakakaka
adik haikari uh
blakon kat citer
sejadah terakhir la

GuGuGu said...

BIASE AH BOB.!!!
KAW.... dan aku.!!!
bob.!!
bob.!!

GuGuGu said...

BIASE AH BOB.!!!
KAW.... dan aku.!!!
bob.!!
bob.!!

caPiek said...

hahaha. korg. ouh ho.
thanks la ye.
betol la sume2 tu.