Inevitable Journey

Pengembaraan Yang Membawa Kita Ke Tempat Yang Baru
Dan Yang Akan Membawa Kita Pulang

Sep 15, 2009

Merdeka!!! postpone =)

salam.
pada 15/9, iaitu semalam,
sekolah aku mengadakan sambutan HARI KEMERDEKAAN YANG KE-52
1 MALAYSIA (rakyat didahulukan pencapaian diutamakan)
hehe. ingat neh! =p

So semalam tak la outstanding celebration pun,
yelah, puasa kan.
Persembahan yang ada pun just pasal lakonan sejarah Malaysia mendapatkan kemerdekaan.
yeah, congrats to budak-budak drama for your interesting perfomance,
new look kan, like that part "raja or sultan" tuh!
HAHA!!

Tapi semalam special gak untuk diri aku,
first time kat sekolah tu jadi cameraman.
hehe. kena berani depan crowds ok!
thanks to annisa for giving me the first task before aku join Sidang Ridaksi next year.

Plus, proudly to announce about my class, 4 Amanah!
haha. yesterday was the insanest day untuk amanahs!
yelah, korang sangat mulia sebab tak datang.
daripada 30 orang!!!! yang datang cuma 6 orang sahaja!

  • Efendi ( BJ )
  • Nazirul ( Ayam )
  • Syazwani ( Adik )
  • Annisa ( Gigi )*
  • Basyirah ( ? )
  • plus me
haa! ni je yang attend semalam,
dah la lepas events kemerdekaan tu semua kelas subjek elektif.
dari addmathnya yang belajar kat tepi pintu.
yang chemistry and biology nya belajar n borak-borak ngan cikgu.
yang physics nya teacher pakyavathy yang serious boleh tergelak macam tu
so gila hari tu.
haha.

Ok lah.
Ni gambarnyep!

i) sambutan kemerdekaan



hehe.
2 sekali!
handle by me and acap.




























wajah-wajah merdeka kah?
hahaha.







ii) Amanahs






































the six!

ini je lah yang dapat di inform.
thanks!

3 comments:

nurHAZIRAH said...

cumel kot basyirah?
malaysia next top model.
vevery the class gitu, HAHA.

xD

caPik said...

hahahaha!
yeah, sy pikir kalah itu america
after2 top model.
HAHA.

yeah, vevery the.

GuGuGu said...

oit2.!
basyirah bibir ah.!!
kekekek!