Inevitable Journey

Pengembaraan Yang Membawa Kita Ke Tempat Yang Baru
Dan Yang Akan Membawa Kita Pulang

Jan 30, 2010

wishlist

esok birthday!
ceh tak malu promote!
hehe. tapi betol kot poyo.
jumaat lepas, balik sekolah tu,
jerit kuat-kuat...
"ahad ni birthday aku! jangan lupa wish!!!"
HAHA. kot??

bila tah, mesej dengan member ni,
cakap la kat dia my wish list for birthday ni pape.
1st ni 2nd ni 3rd ni.
dia gelak! cisss...!
"ada wishlist pulak"
wahwahwah.

bukan apa, saja je.
actually .. sort of mengidam kot?
memandangkan ni tahun terakhir persekolahan,
nak la jugak merasa nikmat kejutan,
means, "suprise!"
pastu ada orang bawak cake suruh tiup candles.
wahh. terharunya rasa kalau dapat mcm tu lagi2 kalau kawan buat.
tapi entah. wish pon oke kot? kira syukur lah.




















2nd. nak recorder or kamera.
ngeee. recorder dah lama nak,
cakap kat angah, dia kata dulu tak payah. ciss.
tapi nak yang latest nye lah. tahan lama, non-rechargeable. HAHA =P
motif dia nak rekod segala pembelajaran dalam kelas lagi2 yg miss nanti.
kamera pulak sebab dah suka fotografi ni kan.
tapi ayong kata, guna lah sekarang punya.
Mm. maybeee...?? tapi tak lah kot kalau bateri lithium yang selalu kong je.










































ni je kot?
tapi apa-apa pun yang paling penting,
paling dihargai...
kepada yang akan wish.
(mengharapkan yang diharap tu lebih yep)


















memandangkan akan genap usia saya 17 tahun esok,
esok petang lagi spesifik.
azam menjadi niat dan azam menjadi wish utama.
semoga tercapai.
Amin...
harap dapat banyak pengalaman untuk terus maju yep!

31 JANUARI 2010

=)

p/s : yang sama birthday, happy birthday too yep.
rasanya justin timberlake kot? HAHA
=P

4 comments:

Padil said...

happy birthday..:-)..

ALGEBRAICmai ツ said...

mok ! :D
aku nk wish kt phone ,
tp nbo da ilang la bro .
cz sim mxis tu nta mne campak ea nta .
na nbo ! na nbo ! ngee .
em ,
newayy ,
na wish kt sini dlu lahh .
epy sweet 7teen my dearest senior .
haha .
u rawkkkk , bro !
:D

caPiek said...

padil ; thanks ! =)

mai ; haha. xpe xkish.
aku pn da hlg number ko pn kot!? hu.
ngee thanks yep!
u also great junior per!
=)

ALGEBRAICmai ツ said...

haha , jgn puji lebih3 ahhh . segan ! :P