Inevitable Journey

Pengembaraan Yang Membawa Kita Ke Tempat Yang Baru
Dan Yang Akan Membawa Kita Pulang

Oct 26, 2009

The Harum Sundal Malam

salam.
hye blogger!
kenapa tajuk saya grand?
HAHA.

yep, memang gempak and sudden hot kot.
sebab I got a wanita cantik with her pure white innocent colour.
macam Mahsuri's blood?
=)

nope, malam tadi saya tension sikit lah.
so, pergi la rumah member macam biasa,
actually nak belajar, bawak buku chemistry and agama lagi.
tapi tak jadi.
sebab dia tak da la pulak, so pergi la member sorang lagi ni, Farid.
then lepak-lepak la borak-borak.
best!

suddenly!
nampak pulak attraction flower ni.
menjulang gitu. putih menawan!
closer, observe!
waahhhh . . . . . !
itu.....
BUNGA HARUM SUNDAL MALAM

haha. for the first time, seriously saya usik, bau, and nampak
real punya!
tapi mulalah seram kot.
tak pe! maya karin punya pasal, saya ta da gegel =)
apa yang aku buat lagi?
mesti la bau banyak kali.

secara praktikalnya, bunga tu tak berbau harum pon.
bahu something weirdo.
somehow bau indian kot. heeee.
serious. tak harum tak wangi tapi pelik.

tapi yang pasti bunga tu sangat sangat sangat attractive.
for timeS saya amek gambar dia and bersama dia =)
haaa means?

Farid said ;
"bunga tu an bau makin harum tengah-tengah malam"

haha. saya tak tanya lebih, selain tanya dari mana dapat.
tak ingin mengambil pokok, bunga, or even daun.
takut ada yang follow.
=)





































2 comments:

nurHAZIRAH said...

xde keje kot,
HAHA.

xD

caPik said...

haha.
mesti la iera.
wanita tu.
=)